Kerstpakketten 2022!

Kerst! We kijken toch altijd  wel stiekem uit naar het geschenk dat we mogen ontvangen wanneer het einde van het jaar weer inzicht komt.

Bent u opzoek naar een leuk en origineel geschenk als kerstpakket voor uw werknemers? Een  geschenk dat niet snel zal worden vergeten?

 

Het magisch kerstspel is het cadeau op te schenken! Een spel vol humor, uitdaging  en plezier,  het recept voor een onvergetelijk leuke avond.

Heeft u interesse in Het magisch kerstspel? Bestel ze dan direct online!

 

 

Het magisch kerstspel is enkel verkrijgbaar in Nederlandse uitvoering, spelregels in de talen Engels en Duits zijn te downloaden op de website.

 

Het magisch kerstspel - Het leukste spel met echte cadeaus!

€ 49,95

Het magisch kerstspel - Het leukste spel met echte cadeaus!

€ 49,95

EXTRA GROOT SPELBORD Afmeting: 84cm x 56cm!

Help de Kerstman samen met vrienden en familie om de verloren cadeaus terug te vinden. Het pad door het donkere woud zal leiden naar de verloren cadeaus. Magische wezens zullen het pad kruisen en hulp bieden, maar pas op! Kwaadaardige monsters en andere gevaren liggen op de loer. Het donkere woud is erg gevaarlijk, raap alle moed bij elkaar en ga de zoektocht aan. Zonder jullie hulp is Kerst verloren!

 

Aantal spelers: 3+

Speelduur: 60 minuten

Leeftijd: 5+

 

Inhoud: 1 kerstmuts, 1 speelbord, 1 dobbelsteen, 6 speelstukken en de spelregels.

 

Iedere speler brengt vijf ingepakte cadeaus mee of de kerstman verzorgt deze voor alle spelers. Liever spelen zonder cadeaus? Dat kan ook! Vervang de cadeaus door lekkernijen of haal de spelregels van onze andere variante van onze website. Hier vind je ook onze handige spel- en cadeautips!

 

LET OP: Exclusief cadeaus.

Heeft specifieke wensen en wilt u graag een kerstpakket op maat of wilt u nog wat extra informatie?

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

Wij wensen u en uw onderneming alvast hele prettig feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar!